StucadoorsbedrijfMagic is een NOA Afbouwgarantie erkend en gevestigd in Arnhem is er voor al uw stukadoors en schilders werkzaamheden, voor zowel binnen als buiten werk, van kleine tot grote opdrachten.

Wij werken onder andere voor particulieren, bouwbedrijven, klusbedrijven, aannemers, en woningbouwverenigingen.

U heeft een bestaande- of nieuwbouwwoning aangekocht en de woning moet naar uw smaak ingericht worden, of uw bedrijf heeft een bestaand of nieuw pand in het vizier. Uiteraard dienen diverse bouwactiviteiten uitgevoerd te worden, voordat u de verhuizing kan laten plaatsvinden. U zoekt naar een bedrijf, waarbij deze taken naar behoren uitgevoerd worden. StucadoorsbedrijfMagic kan u deze ondersteuning verlenen om uw project naar een succesvolle afronding te brengen.

Kijk gerust op de StucadoorsbedrijfMagic om u te laten informeren over de diverse mogelijkheden in het afwerken van uw wanden, plafonds of buitengevels. Daarnaast kunt u zich laten inspireren door de projecten van voorgaande opdrachtgevers van StucadoorsbedrijfMagic te bekijken. In de afwerking kunt u vele variaties bedenken om uw leef- of werkomgeving uitstraling te geven.

Onze specialisaties in stukadoorswerk zijn: pleisterwerk, schuurwerk, sierpleister, raapwerk, buitengevels en lijstwerk & ornamenten.