Werkwijze

Voordat StucadoorsbedrijfMagic aan een opdracht begint, wordt de klant goed geïnformeerd over de mogelijkheden, kosten en de tijdsduur van de opdracht. Vaak wordt er samen met de klant op locatie gekeken wat de mogelijkheden zijn en zal StucadoorsbedrijfMagic de mogelijkheden met de klant doornemen. Hierbij wordt de klant ook geadviseerd over een passende oplossing voor de betreffende locatie. Alle werkzaamheden worden tot in de details vastgelegd in een schriftelijke offerte. Ook de planning wordt samen met de klant doorgenomen en vastgelegd. De klant weet dus in alle gevallen waar die aan toe is en komt achteraf niet voor verassingen te staan.

Dit kunt u onder andere verwachten van StucadoorsbedrijfMagic

  • Mogelijkheden worden bekeken op locatie
  • Passende oplossingen
  • Kosten en tijdsduur
  • Gedetailleerde offerte
  • Planning
  • Geen verrassingen

Deskundig advies
De klant kan een opdracht met een gerust hart aan StucadoorsbedrijfMagic overlaten. De begeleiding en de uitvoering nemen ze graag op zich en staan met een team klaar die deskundig advies geeft en prima vakwerk aflevert.

Een vast aanspreekpunt
Tijdens de opdracht wordt de klant altijd op de hoogte gehouden van het verloop van de werkzaamheden. StucadoorsbedrijfMagic zorgt dat er één contactpersoon is die alles van de opdracht weet en volgt en is dan ook het vaste aanspreekpunt voor de klant. Deze persoon zal de klant op de hoogte houden en eventuele vragen beantwoorden.

Verzorgde oplevering
Het team van StucadoorsbedrijfMagic werkt professioneel en levert de opdracht keurig verzorgd op. Vloeren en eventuele aangrenzende muren die niet behaald worden, worden afgeplakt met speciaal beschermingsmateriaal, zodat deze niet worden beschadigd.

Raapwerk
Raapwerk staat voor het vlak en strak maken van ruwe (gemetselde) wanden en plafonds met behulp van een betrekkelijk dikke laag gipsmortel. Een raapwerklaag is tussen 5mm en 7cm dik.

Sierpleister
Sierpleister is een verzamelnaam voor een aantal sierpleisters. De meest bekende hiervan is Spachtelputz. Andere vormen sierpleisters zijn Rustiekputz, granol parelpleister.en edelplister.

Schuurwerk
Bij deze afwerking wordt de schuurspons gebruikt. Het product kan worden aangepast naar wens. Halve manen, wildverband grof en fijn korrel.

Buitengevels
Stucadoorswerk beperkt zich niet alleen tot binnenshuis. Ook voor alle buitenmuren bent u bij StucadoorsbedrijfMagic aan het juiste adres. Buitengevels kunnen worden voorzien van sierpleister en worden altijd strak afgeleverd. Ongeacht of het nu om nieuw stucwerk, restauratie van bestaand stucwerk of gevelisolatie gaat.

Saus klaar
Bij het sausklaar maken worden de binnenmuren spiegelglad opgeleverd. Hierbij is de analyse van de ondergrond erg belangrijk, scheuren worden behandeld en de ondergrond word voorzien van een goede hechtprimer.

Behang klaar
De muren worden behangklaar opgeleverd zodat er meteen behangt kan worden. De voordelen van behangklaar ten opzichte van sausklaar is dat het een aantal keren af messen scheelt. En in de prijs is dat gunstiger voor de klant.   

Lijsten en ornamenten
Lijsten en ornamenten worden naar uw wensen aangebracht. Dit kan op de traditionele manier, waarbij de stukadoor ze zelf voor uw trekt. U kunt ook kiezen voor kant en klare lijsten. De keuze is enorm, StucadoorsbedrijfMagic voorbeelden.